Esteettiset täyteainehoidot

Käytössä nyt tutkitut, turvalliset ja tehokkaat Juvéderm® -hyaluronihappo täyteainetuotteet

Hyaluronihappo -
täyteainehoito

Iän myötä iho ohenee, siitä tulee kuivempi ja sen joustavuus vähenee. Osaltaan myös auringonsäteily, ilmansaasteet, ruokailutottumukset, hormonitoiminnot, kuin myös tupakointi vaikuttavat ihon juonteiden ja ryppyjen ilmaantumiseen.

Hyaluronihappo -täyteainehoito häivyttää ikääntymisen merkkejä sekä syväkosteuttaa ihoa sisältäpäin. Täyteainehoidolla voidaan silottaa kasvojen kohtalaisia tai vaikeita juonteita ja ryppyjä, sekä muokata kasvonpiirteitä kuten esimerkiksi täyttämällä huulia. Tulokset pysyvät
ihossa jopa yli 12 kuukauden ajan, riippuen hoitoalueesta ja aineenvaihdunnasta.

Hyaluronihappo on turvallinen, ihoon injektoitava aine.

Koska hyaluronihappoa on luonnostaan kehossa, aine on elimistölle tuttu ja allergiset reaktiot ovat erittäin harvinaisia. Hyaluronihappo on biohajoava aine, eli se poistuu ihosta vähitellen ihmisen luonnollisten aineenvaihduntaprosessien myötä.

Sairaanhoitaja konsultoi asiakkaan ennen hoitoa. Konsultaatiossa asiakkaan kanssa keskustellaan hänen toiveistaan ja tarpeistaan, sekä kartoitetaan asiakkaan terveydentila.
Konsultaation yhteydessä sairaanhoitaja kertoo myös hoidon mahdollisista riskeistä ja reaktioista, sekä käy asiakkaan kanssa hoidon esteet sekä jälkihoito-ohjeet läpi. Lopuksi asiakas allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen ja hoidettavasta alueesta otetaan valokuva.


Esteet täyteainehoidolle

- Tietyt lääkkeet mm. aspiriinilääkitys tai muu veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys
- Tietytsairaudet
- Flunssa tai muu hengitystieinfektio
- Iho on vaurioitunut hoidettavalta alueelta esim. haava, paha ihottuma, mustelma yms.
- Alle 18 vuoden ikä
- Raskaus, imetys

Mikäli sinulla on todettu jokin sairaus, tai käytössäsi on lääkityksiä, varmistathan aina ennen hoitoa lääkäriltäsi hoidon sopivuuden sinulle.

Muuta huomioitavaa ennen täyteainehoitoa

Vältä 1-2 viikkoa ennen hoitoa ja heti hoidon jälkeen tulehduskipulääkkeitä kuten asetyylisalisyylihappoa tai ibuprofeiinia (Aspirin, Disperin, Burana), Omega-3/ kalaöljyvalmisteita, E-vitamiinia sekä luontaistuotteita, jotka voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä pistoskohdassa.

Erityisesti huulien ja suun alueelle tehtävät pistoshoidot voivat laukaista yskänrokon
(herpes). Mikäli sinulla on aikaisemmin ollut kasvojen alueella herpes, suosittelemme ennaltaehkäisevää herpeslääkitystä hoitopäivänä.