Onko Nukku-Matti hukassa?

Uni on hyvinvoinnin peruspilareita ja tärkeä arjessa jaksamisen sekä palautumisen kannalta.
On mahdollista löytää omannäköinen pirteä energinen elämä ja mennä kohti levollisempia unia. Yksin eiuniongelmansa kanssa pidä jäädä, vaan kannattaa hakea apua. Nukku-Matti ja
hyvin nukutut yöunet on mahdollista löytää ja selättää uniongelmat lopullisesti.

Jos kärsit näistä apua on mahdollista saada

* Unesi ei ole virkistävää, heräät aamulla väsyneenä ja päivä menee kamppaillessa
väsymyksen merkeissä.

* Energiaa ei löydy sinulle tärkeisiin elämän osa-alueisiin ja on tunne että elämästä ei saa otetta ja elämä valuu ohitse.

* Sinulla on vaikeuksia nukahtaa. Mieli ja keho ovat jatkuvassa ylivireystilassa.

* Unesi on katkonaista, heräät yöllä ja ajatukset alkavat pyörimään mielessä.

* Heräät liian varhain, jolloin uniaika jää lyhyeksi.

Uniongelmasi voi olla yksi näistä tai se voi olla myös näiden yhdistelmä. Unihäiriöt vaikuttavat työ- ja toimintakykyyn ja pitkittyessään johtavat helposti uupumukseen. Univaje aiheuttaa noidankehää, tällöin jää tekemättä asioita, jotka normaalisti tuottavat mielihyvää. Tulee
rajoitettua sosiaalista elämää, ei jaksa mennä harrastuksiin, tavata ystäviä, nauttia perheen kanssa yhdessä olosta, eikä olla ”läsnä” perheen ja läheisten arjessa.

Moni odottaa liian kauan ennen avun hakemista

Tottuen olemaan väsynyt ja allapäin, eikä enää muista millaista on elää pirteää energistä elämää. Mitä aikaisemmin käyttäytymiseen ja unihygieniaan puututaan, sitä helpompaa muutos on toteuttaa.

Mitä univalmennuksessa tapahtuu

*Valmennuksessa etsitään unettomuudesta johtuvia syitä ja saat konkreettisia työkaluja
unesi parantamiseen sekä mielen ja kehon rauhoittamiseen. Univalmennus auttaa parantamaan unen laatua ja määrää ja näin saat kokea aamulla olosi pirteäksi ja tuntea energistä oloa koko päivän.

* Univalmennuksessa keskitytään lääkkeettömään hoitoon ja etsitään juuri sinulle sopivat ratkaisut unettomuuden oravanpyörteestä irrottautumiseen. Kognitiivis- behavioraalinen malli on tutkitusti tehokkain hoitomuoto unettomuuden hoitoon.

* Valmennuksen alussa kartoitetaan nykytilanteesi ja lähdetään hakemaan juuri sinulle parhaita keinoja unen laadun parantamiseen. Univalmennuksessa saat kotitehtäviä, vain tekemällä muutoksia arjessa parannukset unensaantiin muuttuvat.

Ota yhteyttä, keskustellaan ja sovitaan miten edetään, ja eritoten ryhdytään laittamaan uniasiasi ja nukkumisesi kuntoon!

Soita ja varaa aika p. 0400 - 639 110